Euvoice zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf, of het nu gaat om een commercial op de radio, een promotiefilm, een Interactive Voice Response (IVR) op uw telefooncentrale of om andere voice gerelateerde toepassingen.


Euvoice werkt nauw samen met toonaangevende studio's zoals Frohlich & Plaisier en FC Walvisch, maar heeft ook eigen opnamemogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat uw aanvraag snel in behandeling kan worden genomen, en opnames vrijwel dezelfde dag gemaakt kunnen worden.

Euvoice heeft verschillende instructiefilms, commercials, tv-reclames en promo's  voor Telecombedrijven, Asset Management, Overheid en Franchise. 


Tevens werkt Euvoice nauw samen met een regionaal radiostation om promo's in te spreken en reclamespots te verzorgen. Nationaal is Euvoice diverse malen te horen geweest voor 1820 en 1850 nummerinformatie.Ook voor het inspreken van uw website, uw voicemail, uw promotiefilm, bedrijfspresentatie, navigatiesysteem, boardcomputer,  of in-store commercial kunt u terecht bij Euvoice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact
e-mail: info@euvoice.nl    
____________________

Offerte aanvragen
__________________

Tarieven


Film/navigatie/IVR
Uurtarief           € 150,-
Minimaal 2 uur

Commercial
in store vanaf       45,- 
Regionaal vanaf  €  75,-
Nationaal op aanvraag

Voicemail
vanaf                €  45,-    

Websites
vanaf                €  85,-